Épitőanyag Áruház :

Épitőanyag Áruház Polmax -nál az a célunk, hogy az építőanyag ellátást olyan magas színvonalú, szakmai szolgáltatással ötvözzük, mellyel kiérdemelhetjük vásárlóink elégedettségét. Tesszük ezt azért is, hogy megfelelhessünk a forgalmazott építőanyagok gyártóinak szigorú, szakmai követelményeinek a szállítás, raktározás és az értékesítési tanácsadás területein is.

Épitőanyag Áruház Polmax

Munkatársaink építőipari szakképesítéssel rendelkeznek, így biztosítva a szakmai tanácsadás színvonalát. Számos termékünk anyagszükségletét a helyszínen, korszerű számítógépes programokkal azonnal kiszámítjuk. Így vevőink optimalizálhatják költségeiket is.

 

Magas színvonalú szakmai munkánk elismeréseképp, kereskedésünk a Lindab termékek kiemelt forgalmazója.

3.000 nm. alapterületű telephelyünkön, 1.500. nm fedett raktárcsarnokban tárolt számos terméket kínálunk, azonnali szállítással

Termékeink – kivétel nélkül – a XXI. század technológiai követelményeinek is megfelelnek. A márkás, tartósan tesztelt építőanyagainkra, a gyártó előírásainak megfelelő szavatosságot vállalunk.

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 1599 569

Email: farkasep@farkasep.hu

Termékek

Lentebb megtalálja a termékeink kínálatának nagyobb részét, ha nem találja azt, amit keres, érdemesebb telefonon érdeklődni utána mivel folyamatosan frissül és bővül a kínálatunk.
Illetve ha többet szeretne tudni a felsorolt termékekről!

Szolgáltatások

Szaktanácsadás:

Munkatársaink építész végzettséggel rendelkeznek, így biztosítva a szakmai tanácsadás színvonalát. Számos termékeinkre korszerű számítógépes árajánlatkészítő programokkal adjuk ajánlatainkat.  Így vevőink optimalizálhatják költségeiket is.

Házhozszállítás:

Vállajuk a nálunk vásárolt termékek rövid határidőn belüli házhozszállítását, 1,8t  teherbírású gépjárművel kedvező díjszabással, Budapest egész területén és vidékre is.

Kivitelezői hálózat:

Az általunk forgalmazott termékek beépítéséhez, képzett márkakivitelezőket tudunk ajánlani. (Partnerek menűpontban megtalálhatóak.)

Bankkártyás Fizetés:

Üzletünkben lehetőség Bankkártyával való fizetésre.

Elfogadott kártyák:

Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, OTP Bank,

Hivjon most!

Érdeklődjön telefonon! : +36 30 1599 569

Térkép

Épitőanyag Áruház Polmax régebben Farkas Építőanyag Áruház szívesen várja minden érdeklődőt