PROFILUNK

Célunk, hogy az építőanyag ellátást olyan magas színvonalú, szakmai szolgáltatással ötvözzük, mellyel kiérdemelhetjük vásárlóink elégedettségét. Tesszük ezt azért is, hogy megfelelhessünk a forgalmazott építőanyagok gyártóinak szigorú, szakmai követelményeinek a szállítás, raktározás és az értékesítési tanácsadás területein is.

  • Építőipari szakképezett munkatársak
  • Szaktanácsadás
  • Beszerzés
  • Lindab termékek kiemelt forgalmazója
  • Azonnali szállítás
  • Márkás termékek
Katalogusok Termékeink

rólunk mondták

Ők elégedettek velünk.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

tab-images-1
Kiváló minőségű termékeinket versenyképes áron kínáljuk, hogy segítsünk Önnek a költséghatékony és sikeres projektmenedzsmentben.
tab-images-1
Rugalmasan állunk ügyfeleink igényeihez, és személyre szabott megoldásokat kínálunk minden projekt számára, hogy biztosítsuk a maximális elégedettséget.
tab-images-1
Raktárkészleteink és hatékony logisztikai rendszerünk lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan szállítsuk ki a megrendelt termékeket ügyfeleinknek.

LEGJOBB TULAJDONSÁGOK

Több éves tapasztalattal rendelkezünk az építőipari anyagok területén, és szakértő csapatunk mindig a legjobb megoldásokat kínálja Önnek.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legmagasabb minőségű építőipari anyagok, legyen szó tégla, cement, vagy bármilyen más építőanyagról.

Ügyfeleink elégedettsége az elsődleges szempont számunkra. Rugalmasak vagyunk az igények kielégítése terén, és minden lépésben Önre összpontosítunk.

MinőségiTermékek Gyorsan és Hatékonyan.

Üdvözöljük Telephelyünkön! 3.000 nm-es területünkön és 1.500 nm-es fedett raktárcsarnokunkban számos kiváló minőségű terméket kínálunk, amelyek azonnal elérhetőek. Termékeink mindegyike megfelel a XXI. század technológiai követelményeinek, biztosítva ezzel a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot. Garantáljuk a márkás, alaposan tesztelt építőanyagok minőségét, és minden termékünkre a gyártó előírásainak megfelelő szavatosságot vállalunk. Válasszon minket, és bízzon meg abban, hogy kiváló minőségű termékeket kap azonnali szállítással a projektek hatékony lebonyolításához!

HIVJ MINKET!
56

BEFEJEZETT PROJEKTEK

1010

Termék

890

Elégedett vevő

42

Partner

CSAPATUNK

Szakembereink