Mit kínálunk

Mindig elkötelezettek és hűségesek.

Szaktanácsadás

Munkatársaink építész végzettséggel rendelkeznek, így biztosítva a szakmai tanácsadás színvonalát. Számos termékeinkre korszerű számítógépes árajánlatkészítő programokkal adjuk ajánlatainkat. Így vevőink optimalizálhatják költségeiket is.

Házhozszállítás

Vállajuk a nálunk vásárolt termékek rövid határidőn belüli házhozszállítását, 1,8t teherbírású gépjárművel kedvező díjszabással, Budapest egész területén és vidékre is.

Kivitelezői hálózat

Az általunk forgalmazott termékek beépítéséhez, képzett márkakivitelezőket tudunk ajánlani.

01

Felmérés

Tapasztalt csapatunk felméri az Ön igényeit és kívánságait, hogy pontosan megértse, mire van szüksége a projekt megvalósításához. Ez lehetőséget teremt arra, hogy személyre szabott ajánlatot készítsünk Önnek.

02

Rendelés

Kényelmesen és gyorsan rendeljen tőlünk a kiválasztott termékekből vagy szolgáltatásokból. Online felületeinken egyszerűen és biztonságosan intézheti meg a rendelést, hogy minél hamarabb hozzájuthasson az Önnek szükséges eszközökhöz vagy alapanyagokhoz.

03

Beszerzés

Szakértőink gondoskodnak arról, hogy a rendelését a legmagasabb minőségű termékekkel és anyagokkal lássuk el. Bízhat bennünk, hogy csak a legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb forrásokból szerezzük be az Ön igényeinek megfelelő eszközöket és anyagokat.

04

Szállítás

Gyors és megbízható szállítási szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a megrendelt termékek gyorsan és biztonságosan eljussanak Önhöz. Rugalmas megoldásokkal állunk rendelkezésére, hogy a szállítás a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára.

Még több szolgáltatás

Mindig elkötelezettek és hűségesek.

56

BEFEJEZETT PROJEKTEK

1010

Termék

890

Elégedett vevő

42

Partner